Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Glasvezel. Dat levert ook in Emmen!

Internet speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Iedereen verdient toch snel en stabiel internet mét alle keuzevrijheid? Eerder legde GlasDraad Drenthe (onderdeel van GlasDraad) al glasvezel aan in het buitengebied. Nu is het tijd voor de kleine kernen en de daaromheen liggende adressen die ook nog geen glasvezel hebben. Als bewoner of ondernemer van Emmen krijgt u nu de unieke kans om ook te profiteren van het toekomstbestendige glasvezelnetwerk.

Altijd stabiel en storingsvrij internet en televisie

Glasvezel is een unieke verbinding van u naar uw provider. Deze verbinding is niet afhankelijk van de afstand van uw woning tot de locatie waar de provider zich bevindt. Ieder adres heeft zijn eigen glasvezelkabel. U heeft geen last meer van digitale piekuren! Glasvezel is bovendien ongevoelig voor weersomstandigheden en omgevingsfactoren. Met andere woorden: een storingsvrij, betrouwbaar en snel netwerk.

Klaar voor de toekomst

Onze afhankelijkheid van internet; door de coronacrisis werd het nog duidelijker. We zijn nu al tegelijkertijd aan het videobellen, online vergaderen en schoollessen volgen, thuiswerken, online winkelen en films kijken. Ook consulten met (huis)artsen gaan we steeds meer online doen. Een glasvezelverbinding voldoet aan de stijgende vraag naar capaciteit. Ongeacht de ontwikkelingen die komen.

Keuzevrijheid

Met een glasvezelverbinding heeft u toegang tot veel serviceproviders. Dat betekent dat u ruime keuze heeft uit verschillende pakketten van meerdere en bekende providers. Heeft u behoefte aan een compleet tv-pakket inclusief supersnelle internetverbinding? Of liever een eenvoudiger pakket? Wat u ook wil, met Glasvezel heeft u volop keuze. Op onze homepage vindt u een overzicht van alle providers.

Aanmelden voor glasvezel

De vraagbundeling is gestart en loopt tot 12 juli 2021. Tijdens deze periode kunt u zich aanmelden voor glasvezel. We hebben twee aanbieding: één voor de kernen en één voor de daaromheen liggende adressen. Als minimaal 50% van de bewoners en ondernemers zich aanmeldt bij GlasDraad, is de aanleg van glasvezel een feit. Op onze homepage staat alle informatie over de vraagbundeling.

Laat u goed informeren

Vanaf 18 mei organiseren wij diverse informatieavonden. Tijdens deze avonden vertellen wij u graag meer over het belang en de voordelen van glasvezel in Emmen. Wij geven iedere avond twee presentaties. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze avonden volgens de COVID19-richtlijnen plaats zullen vinden. Op onze informatieavonden pagina vind u de meest recente informatie over onze informatieavonden.

Bent u onze buurtambassadeur?

Vindt u het belangrijk dat u en uw dorp glasvezel krijgt? Help ons dan als buurtambassadeur. Alle hulp is welkom! Alleen met elkaar zorgen we ervoor dat uw gemeente en dorp straks klaar is voor de toekomst. Geïnteresseerd? Meld u aan via drenthe@glasdraad.nl.

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel ons op 0850 - 479 227 of stuur een e-mail naar drenthe@glasdraad.nl.