Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

21 mei ‘21

Wij komen naar u, komt u ook naar ons?

Sinds een paar weken zijn wij bezig met onze vraagbundeling voor het nieuwe glasvezelnetwerk in de gemeente Emmen. We worden enthousiast ontvangen en het gebied kleurt langzaam oranje met de GlasDraad vlaggetjes. U heeft waarschijnlijk ook al wel de grote oranje koeien van ons zien staan. Heeft u al een keuze kunnen maken? Schrijf dan direct in via onze website, ons bel ons via 0850 - 479 227!

Heeft u onze glasvezelkrant al gehad?

Het team van GlasDraad is druk bezig om iedereen te voorzien van informatie, misschien bent u ons zelfs al tegengekomen. Sinds vorige zijn we namelijk gestart met het persoonlijk uitdelen van onze glasvezelkrant.

Wat zijn de voordelen?

Glasvezel heeft vele voordelen. Hieronder ziet u de belangrijkste voordelen op een rijtje.

  • Keuzevrijheid: met glasvezel van GlasDraad heeft u keuze uit wel 18 serviceproviders. Zo kunt u altijd kiezen voor een abonnement wat bij u past, en bent u nooit afhankelijk van een provider.
  • Klaar voor de toekomst: ons glasvezelnetwerk is gebouwd met de nieuwste technieken. Daarnaast zijn er nog geen beperkingen qua snelheid gevonden voor glasvezel, de komende tientallen jaren kunt u dus nog profiteren van de voordelen van glasvezel.
  • De beste kwaliteit: glasvezel is erg betrouwbaar en heeft geen last van invloeden van buitenaf, zoals een storm of een sneeuwbui. Zo kijkt u gedurende het hele jaar naar haarscherpe televisie.
  • Grip op kosten: met glasvezel van GlasDraad kunt u ieder jaar overstappen van provider, net als bij uw energieleverancier. Zo kunt u ieder jaar opnieuw profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen, en veel geld besparen.

Bent u onze buurtambassadeur?

Vindt u het belangrijk dat u en uw dorp glasvezel krijgt? Help ons dan als buurtambassadeur. Alle hulp is welkom! Alleen met elkaar zorgen we ervoor dat uw gemeente en dorp straks klaar is voor de toekomst. Geïnteresseerd? Meld u aan via drenthe@glasdraad.nl.

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel ons op 0850 - 479 227 of stuur een e-mail naar drenthe@glasdraad.nl.